با توجه به بخشنامه مورخ 13/8/88 بیمه مرکزی جمهوری اسلامی ایران و جلسه مشترک مدیران عامل شرکت های بیمه و توافقات حاصله با راهنمایی و رانندگی نیروی انتظامی به منظور تسهیل امور زیاندیدگان و مقصرین حوادث وسایل نقلیه زیاندیده بیمه نامه شخص ثالث رسیدگی به خسارت ها تا مبلغ 000ر000ر5 ریال (پانصد هزار تومان )بدون نیاز به ارائه کروکی کاردان فنی و با رعایت موارد زیر از تاریخ 1/9/88 بلامانع می باشد.
طرفین تصادف ، در مورد مقصر حادثه اختلافی نداشته و در زمان وقوع حادثه دارای بیمه نامه های شخص ثالث معتبر و پیوسته باشند (مطابق بند 4 مجموعه دستورالعمل های پردخت خسارت ثالث مالی)
میزان خسارت وارده به زیاندیده کمتر از 000ر000ر5 ریال باشد .
طرفین به طور همزمان به واحد های خسارت مراجعه نموده و حادثه فی مابین آنها مورد تایید کارشناس شرکت قرار گیرد.
حادثه منجر به صدمات بدنی (اعم از جرح یا فوت ) نشده ، صرفا خسارت مالی مطرح باشد.
بدیهی است در مورد کلیه وسایل نقلیه موتوری زمینی ، چنانچه طرفین حادثه در مورد تعیین مقصر حادثه اختلاف نظر داشته باشند یا میزان خسارت مالی وارده به وسیله نقلیه زیاندیده بیش از پنج یلیون ریال بوده یا حادثه منجر به صدمات بدنی (جرح یا فوت ) گردیده یا یکی از وسایل نقلیه طرف تصادف اتوبوس و یا کامیون با ظرفیت بیش از شش تن باشد رسیدگی به خسارت مستلزم ارائه کروکی و گزارش مربوطه بوده و برابر توافق به عمل آمده راهنمایی و رانندگی نیروی انتظامی نسبت به اعزام کارشناس و تهیه و ارائه گزارش حادثه اقدام خواهد نمود.
شورايعالي بيمه در اجراي بند 5 ماده 17 قانون تأسيس بيمه مركزي و بيمهگري، آييننامة تنظيم امور نمايندگي بيمه را با هدف تعميم و توسعه بيمه و با توجه به اصول زير در جلسه مورخ 17/7/1387 تصويب كرد:
• حفظ حقوق بيمهگذاران، شركتهاي بيمه و نمايندگان آنها با تأكيد بر ارائه بهترين كيفيت خدمات و تكريم مشتريان؛
• واگذاري امور مربوط به نمايندگي هر شركت بيمه به خود آن شركت و صرفاً تعيين حداقلهاي مورد نياز براي تنظيم بازار بيمه و حفظ حقوق طرفين؛
• تسهيل و شفافسازي جريان كار فعاليتهاي بازاريابي، فروش و امور نمايندگي جهت ايجاد رقابت براي افزايش كارآمدي با مسئوليت شركتهاي بيمه.
لذا اين آييننامه مشتمل بر 4 فصل و 30 ماده و 20 تبصره از تاريخ ابلاغ جايگزين آييننامه نمايندگي بيمه (شماره 28) و مكملهاي آن شده و كليه دستورالعملهاي مغاير با آن ملغي ميشود.
قانون بيمه اجباري مسئوليت مدني دارندگان وسايل نقليه موتوري زميني در مقابل شخص ثالث مصوب 26/4/1347 ماده 1- كليه دارندگان وسايل نقليه موتوري زميني و انواع يدك و تريلر متصل به وسايلمزبوروقطارهاي راه آهن اعم از اينكه اشخاص حقيقي يا حقوقي باشند مسئول جبران خسارات بدني ومالي هستند كه در اثر حوادث وسايل نقليه مزبور و يا محمولات آنها به اشخاص ثالث وارد شود و مكلفندمسئوليت خود را از اين جهت نزد شركت سهامي بيمه ايران و يا يكي از موسسات بيمه داخلي كه اكثريتسهام آنها متعلق به اتباع ايراني و صلاحيت آنها به پيشنهاد وزارت دارايي و وزارت اقتصاد مورد تائيددولت باشد بيمه نمايند.
آئيننامه معاملات شركتهاي سهامي بيمه ايران، آسيا، دانا و البرز
فصل اول- كليات
ماده 1- دامنه شمول:
كليه معاملات شركت اعم از خريد و فروش و اجاره و استجاره و پيمانكاري و اجرت كار و غيره (به استثناء مواردي كه مشمول مقررات استخدامي ميشود) براساس مفاد اين آييننامه انجام ميپذيرد.
تبصره- فروش كالا و خدماتي كه مستقيما توسط شركت توليد و ارائه ميشود و نرخ فروش آنها توسط مراجع قانوني مربوط تعيين ميگردد از شمول اين آييننامه مستثني مي باشد.
داده كاوي چيست ؟ (مهندس عذرا قبادي ،رئيس اداره نگهداري وپشتيباني سيستم ها)
جامعه مبتنی بر اطلاعات را می توان به عنوان جامعه ای تعريف نمود که بخش غالب اجتماع به جای کارهای فيزيکی در گيركارهاي فکری هستند. در چنين جامعه ای بيشترين توجه به فعاليتهای اطلاعاتی از قبيل : فراهم آوری، پردازش، توليد، ثبت، انتقال، اشاعه و مديريت اطلاعات مبذول می گردد وبيشترين هزينه ها صرف فرايندهای اطلاعاتی می شود.
ويژگي هاي اقتصادي ، اجتماعي و فرهنگي خانوده هاي ايراني و تاثيرآن بر بازار بيمه هاي عمر (محمد ابراهيم امين، مديرعامل بيمه البرز و سحر كمالخاني ، كارشناس بيمه البرز)
توسعه بیمه در گرو توسعه و گسترش همه جانبه فعالیت های اقتصادی کشور است. بديهي است ، در جامعه ای که جنگ یا بحران های متعدد و مختلف سیاسی و اجتماعی وجود داشته باشد ، بسیاری از فعالیت های اقتصادی با مشکل مواجه شده و در نتیجه بیمه نیز که تابعی از رونق و رشد فعالیت های اقتصادی است، تحت الشعاع همین رکود یا کاهش فعالیت های اقتصادی قرار می گیرد. یا ، به فرض ، در جامعه ای که حجم فعالیت های اقتصادی بویژه فعالیت بخش خصوصی کم و نقش دولت پر رنگ باشد ، بیمه نیز نخواهد توانست جایگاه مناسب خود را در ساختار اقتصاد پیدا کند. ليكن با نگاهي ديگر ، بيمه قادر است با ایجاد اطمینان در مجموعه ی فعالیت های اقتصادی نقشی کلیدی در توسعه ی اجتماعی و اقتصادی ایفا کند . بنابراين توجه به تعاملات و سازوكارهاي صنعت بيمه بويژه در بخش بيمه هاي عمر مي تواند تصوير روشني از روند توسعه اين بخش را در اختیار ما قرار دهد.
مزایای مالیاتی بیمه عمر (حمید رضا شماخی)
بهرغم پتانسيل بالاي بيمههاي زندگي ضريب نفوذ اين رشته بيمهاي در كشور ما مناسب نيست. از راهكارهاي توسعه بيمههاي عمر آشنايي اقشار جامعه و سازمانها با ابعاد مختلف مزيتهاي اين پوششهاي بيمهاي است.
شجاعت ، خلاقیت و عدالت (امير حسين توكلي، عضو هيات مديره )
سه محور اصلي براي تصميم گيري صحيح از سوي مديران وجود دارند: شجاعت، خلاقيت و عدالت. براي مديريت در سازمان هاي گسترده و پيچيده امروز و با توجه به فضاي رقابتي بيروني ، شجاعت مديران به معني منطقي بودن و رويارويي با مشكلات و مسايل سازمانها است. خلاقيت پيچيدگيها را تا حدي بيشتر ميكند، اما درك بهتري از موضوع را ممكن مي كند. در نهايت نيز عدالت، پيچيدگيها را به صورتي متعادل ارزيابيي كرده و بهترين گزينه را در بين گزينههاي مختلف به مدير نشان خواهد داد.